Utorrent - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Download gratis software

en spellen met de beste

gratis download


programma┬┤s van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel.
Alles is hier op gratisdownloadprograma.nl te vinden. Download
met onze top download programma┬┤s. Zoek muziek, games,

software download

en
alles wat jij wilt downloaden.
download-programma
Utorrent - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

uTorrent 3.0 is een Bittorrent-client waarmee je software, muziek et cetera kunt downloaden. uTorrent, wat je overigens uitspreekt als 'Microtorrent', is een heel klein en handig programma. Het is nog geen halve MB groot en het vergt bijna geen processorkracht. Daarom is uTorrent ook te gebruiken op de wat oudere en langzame computers.

Na het downloaden en installeren van uTorrent werkt alles eigenlijk heel simpel. Je klikt op Search en je kunt direct zoeken naar wat je wilt downloaden. Het is echter wel aan te raden om via bijvoorbeeld piratebay.org te zoeken, dit gaat een stuk gemakkelijker. Het meest worden er films gedownload met uTorrent maar ook andere dingen zoals software (executables, zip files, etc..) zijn mogelijk.

In korte tijd is het programma uTorrent zeer populair geworden. Mocht het je echter toch niet bevallen, dan kun je altijd een alternatief downloaden hier op Downloadstad.nl. We hebben ruime keuze aan torrent programma's.

uTorrent is een tijdje terug door de ontwikkelaars van BitTorrent overgenomen. Maar hierdoor zal er niks veranderen, dit programma is er dus helemaal los van en is onafhankelijk (stand-alone).

Utorrent - downloaden.