Songbird - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Download gratis software

en spellen met de beste

gratis download


programma´s van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel.
Alles is hier op gratisdownloadprograma.nl te vinden. Download
met onze top download programma´s. Zoek muziek, games,

software download

en
alles wat jij wilt downloaden.
download-programma
Songbird - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Songbird is een mediaspeler die gebaseerd is op het Mozilla-platform. Songbird is in eerste instantie een prima jukebox die alle belangrijke audio formaten afspeelt, maar u kunt ook internet radio luisteren en met de ingebouwde browser websites bezoeken. Songbird biedt verder integratie met Last.fm en informatie, nieuws, video's en foto's over gespeelde muziek via het Mashtape-menu. Een allround audiospeler dus, die al de open source iTunes genoemd wordt. Ook enkele video-formaten worden afgespeeld.

Songbird is in het Nederlands vertaald en is na jaren van ontwikkeling een volwassen jukebox vergelijkbaar met iTunes geworden. Behalve muziek (MP3, AAC, OGG, FLAC, WMA en WAV) kan Songbird ook enkele video-formaten afspelen: wmv, ogg theora en mp4, mov en m4v als QuickTime geïnstalleerd is. Er is ook een add-on voor het rippen van cd's.

Songbird: een open source iTunes kloon

Verder kan Songbird synchroniseren met enkele smart phones en MP3-spelers. Ook foto's kunnen gesynchroniseerd worden. Doordat Songbird op het Mozilla-platform gebaseerd is zit ook de mogelijkheid ingebouwd om websites te bezoeken. Mediaspeler en internet browser in een dus eigenlijk. Bovendien kan Songbird, net als Firefox, worden uitgebreid met veel leuke en handige extensies (add-ons).

Songbird is een veelbelovende mediaspeler en jukebox die u zeker eens moet uitproberen. Het programma is beschikbaar voor Windows en Mac OS X. Linux-ondersteuning is komen te vervallen.

Songbird - downloaden.