Newsleecher - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Download gratis software

en spellen met de beste

gratis download


programma┬┤s van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel.
Alles is hier op gratisdownloadprograma.nl te vinden. Download
met onze top download programma┬┤s. Zoek muziek, games,

software download

en
alles wat jij wilt downloaden.
download-programma
Newsleecher - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

NewsLeecher 3.8 is een gratis programma waarmee binaire bestanden kunnen worden gedownload uit nieuwsgroepen. Newsleecher ondersteund het gebruik van NZB bestanden. NZB bestanden zijn een hoop kleine samengevoegde bestanden in 1, waardoor het downloaden veel makkelijker en sneller gaat. Het is te vergelijken met torrents.

Newsleecher is getest en werkt prima op alle versies van Windows, zelfs op Windows Vista. Daarnaast is het handig om te weten dat het programma 100 procent vrij is van spyware, adware en virussen. Dit wordt onderstreept door het feit dat vele vooraanstaande downloadwebsites hiervoor een certificaat hebben afgegeven. Newsleecher is dus zeker weten veilig.

Uniek is de support die het programma biedt voor .RAR en .PAR files (vergelijk het een beetje met Quickpar. Mocht er een beschadigd RAR bestand bij zitten, dan kan Newsleecher het automatisch fixen (repareren). Daarnaast bevat de software een uitgebreid filter en multiserver support. We mogen dus met recht zeggen dat dit het door ons best geteste nieuwsgroepen programma is

Newsleecher - downloaden.