Flashget - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Download gratis software

en spellen met de beste

gratis download


programma´s van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel.
Alles is hier op gratisdownloadprograma.nl te vinden. Download
met onze top download programma´s. Zoek muziek, games,

software download

en
alles wat jij wilt downloaden.
download-programma
Flashget - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

FlashGet is een gratis applicatie voor het beheer van downloads. Het programma verdeelt bestanden en downloadt de stukjes apart van elkaar, doch simultaan. Dit versnelt de procedure aanzienlijk.

Browsers zijn plezante vensters naar het wereldwijde web maar als het om downloaden gaat, grijpen we vaak naar de dichtstbijzijnde torrent- of peer-to-peerclient. De reden: laadtijden vanjewelste. FlashGet gebruikt Multi-server Hyper-threading Transportation om je downloads te faciliteren. De software voert in principe allemaal kleinere (dus snellere) processen naast elkaar uit.

Downloadmanagers zijn even talrijk als grachten in Amsterdam. Toch zijn ze verhipte handig wanneer je grote bestanden naar beneden wilt laden. Waar browsers het bij forse bestanden laten afweten komt FlashGet goed van pas. Zet gerust je computer uit, want deze applicatie stopt en hervat je downloads op ieder gewenst moment. FlashGet stroomlijnt je downloads en zet ze in de meest logische map: c:\downloads.

FlashGet werkt eigenlijk heel eenvoudig, doordat het de druk van grote bestanden verlicht. Vergelijk het met het eten van een peer: dat gaat hapje voor hapje gemakkelijker dan in één keer. Iedereen die trailers, clips of software van het net plukt is gebaat bij snelle downloads. Waar browsers niet altijd de gewenste vaart en stabiliteit leveren, biedt FlashGet uitkomst.

Flashget - gratis downloaden