Emule plus - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

Download gratis software

en spellen met de beste

gratis download


programma´s van nu. Zoeken naar downloads gaat hier makkelijk en snel.
Alles is hier op gratisdownloadprograma.nl te vinden. Download
met onze top download programma´s. Zoek muziek, games,

software download

en
alles wat jij wilt downloaden.
download-programma
Emule plus - GRATIS DOWNLOAD PROGRAMMA

eMule Plus is een next generation client. Het is gemaakt om de originele grafische interface te verbeteren en je een betere gebruikservaring te bieden. eMule Plus gaat samen met eMule.

Deze versie 1.2b kan grote bestanden aan (tot 512 GB), kan de serverlijst van andere servers en clients updaten, biedt een preview van gecodeerde RAR-bestanden en kan bestandsauthorisaties standaard configureren. Daarnaast worden veel andere kleine veranderingen aangeboden en zijn veel kleine fouten opgelost.

Veelgestelde vragen over eMule: Wat is eMule?
Emule is een computerprogramma waarmee je allerlei types internetgegevens kunt downloaden..

Welk besturingssysteem heb ik nodig om eMule te kunnen gebruiken?
eMule functioneert op alle Windowsversies na Windows 95. Als je Windows Vista gebruikt, is het raadzaam om altijd de laatste versie van eMule te gebruiken (eMule 0.50a).

Waar kan ik een lijst bemachtigen van voor eMule geupdate servers?
Bekijk 'Update server.met vanaf URL' en voer het volgende adres in: https://www.gruk.org/server.met.gz Daarna moet je simpelweg de knop ‘Update’ indrukken..

Hoe kan ik eMule gebruiken om bestanden te downloaden?
Eerst moet je verbinding maken met een server door de knop ‘Verbinden’ in het bovenste menu van eMule in te drukken. Daarna zie je het scherm ‘Zoeken’ en wordt hetgeen gezocht dat je wilt downloaden met je eMule. Op de resultatenlijst moet je simpelweg twee keer clicken op hetgeen je wilt downloaden en eMule zal het downloaden.

Emule